Преди месец Светлана Гущерова роди Добромир, но никой освен най-близките

...
Преди месец Светлана Гущерова роди Добромир, но никой освен най-близките
Коментари Харесай

ПЪРВИ СНИМКИ от тайната погача на Гущерова и шикозния й дом

Преди месец Светлана Гущерова роди Добромир, само че никой с изключение на най-близките й не схванаха щастливата новина. През бременността Светлана се пазеше до последно и не се появи с наедряло коремче. Запознати настояват, че това е поради терзания от зли очи. Затова и погачата не е оповестена и показана в интернет от Светлана.

Добре че е Моника Валериева, която ни вкара в тайното събитие . Благодарение на фрагментите от нейния телефон, които тя обилно показа, се вижда, че погачата минава по всички правила - канени са единствено дами,  има избрани храни и се съблюдават ритуали.

Виждаме още, че Гущерова живее в ултралукс.  Само обърнете внимание на този бистър полилей и неговия размер. Жилището е решено в бели краски, а за материал е употребен камък- все неща, които си надалеч от джоба на простосмъртните, писа „ България Днес “.

Орисниците подвигат тост за здравето на дребния Добромир и отпиват от скъпи кристални чаши. Лакомства са безчет „ Добре пристигнал Добромир “ грее надпис на всички места по тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР