Преди месец мъж насочи пистолет към главата на съседа си,

...
Преди месец мъж насочи пистолет към главата на съседа си,
Коментари Харесай

Страх ни е, той се върна: Пуснаха от ареста мъжа, който опря пистолет в главата на свой съсед

Преди месец мъж насочи револвер към главата на съседа си, поради шумна врата. Други живущи в блока също се оплакаха от нападателния мъж. След което мъжът беше задържан. Само 11 дни след задържането, той е пуснат под парична гаранция от 2000 лв.. С освобождението му от ареста са се върнали и страховете на хората в блока, предава Нова ТВ. 

„ Разбира се, че се опасяваме отново. Притеснени сме за нас и за фамилиите ни ”, сподели застрашеният с револвер Ивайло. Според съда „ няма аргументи да бъде арестуван ”, добави той.

Мъжът е таксиметров водач. След освобождението си той продължава да работи, описват съседи. „ Възмутени сме от протичащото се. Човекът си е пуснат, настанява си се отново в същото жилище, което е общинско. Все едно нищо не е станало. ”

„ Ние живеем врата до врата с въпросния човек. Искам да изразя голямото си отвращение, че макар многочислените тъжби към общината, индивидът към момента е в общинското жилище, което му е обещано при неуместни за мен условия, тъй като не считам, че той покрива критериите да получи общинско жилище ”, уточни комшия.

Припомняме, че в края на юни мъжът беше арестуван за 72 часа. По-късно стана ясно, че е употребявал газов револвер. Оръжието не беше конфискувано от служителите на реда в нощта, когато се отзовават на сигнала, макар че са били известени от пострадалите от блока, че мъжът е въоръжен. 

43-годишният мъж го е предава самичък в идващите дни. Защо униформените са работили по този начин - към този миг не е ясно. От полицията отхвърлиха коментар с претекста, че по случая към този момент е формирано досъдебно произвеждане и мъжът е притеглен под наказателна отговорност за закана за ликвидиране.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР