Преди месец комикът Ерик Андре потвърди връзката си с моделката

...
Преди месец комикът Ерик Андре потвърди връзката си с моделката
Коментари Харесай

Емили Ратайковски скъса с гаджето си, не искала сериозна връзка

Преди месец комикът Ерик Андре удостовери връзката си с моделката Емили Ратайковски, откакто разгласява голи фотоси с нея, снимани от хубавицата.

Източник обаче опроверга това и разкри, че актрисата най-вероятно се е разделила с Ерик единствено дни преди да разгласява въпросната фотография. Оказва се, че самата Емили в никакъв случай не е разгласила тези фотоси в своя профил и не ги е коментирала.
                             

В изявление за Rolling Stone, оповестено на 14 март, Ерик споделя:

„ Тя направи фотографията, и двамата започнахме да се смеем и тя сподели: „ Това е емблематично “ – тя продължаваше да споделя „ емблематично “. И двамата се съгласихме, че това е хубав облик, който би трябвало да споделим със света ", разкрива комикът. 

В седмиците преди Свети Валентин Емили и Ерик накараха почитателите да гадаят за положението на връзката им.

Двамата бяха засечени да излизат дружно на няколко пъти, в това число на баскетболен мач на Ню Йорк Никс и Бруклин Нетс на 13 февруари.
                             

Но тъкмо когато почитателите си помислиха, че двамата имат сериозна спекулация, Емили разгласява мистериозен TikTok за „ връзката им “, която била към края си.

В епизод от своя подкаст, Емили, която имаше връзка с различен комедиант - Пийт Дейвидсън предходната есен, даде да се разбере, че сега не търси нищо съществено.
„ Опитвах се да излизам повърхностно и да не залепвам етикети, само че беше мъчно да го направя ", описа Ратайковски.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР