Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън заяви, че не

...
Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън заяви, че не
Коментари Харесай

Волф: Люис няма да си тръгне заради лошото начало на сезона

Преди Гран При на Бахрейн Люис Хамилтън съобщи, че не възнамерява да напусне Формула 1 в края на този сезон, когато изтича договорът му с Мерцедес. Той и Тото Волф на няколко пъти обявиха, че ще сключат нов контракт, само че договарянията по него към момента се бавят.

В Бахрейн се видя, че W14 изостава от водачите и се появиха клюки, че това може да форсира решението на Люис да напусне спорта.

„ Не считам, че сега има смисъл да обсъждаме кой ще кара за нас през 2024 – изясни шефът на Мерцедес Тото Волф. – Всички ние, водачи, инженери и шефове, би трябвало да работим в една посока. Не можем да си позволим да се предадем, до момента не се е случвало, няма и да се случи. Що се отнася до Люис, чухте какво сподели той по радиото. Той сплотява целия тим и не мисля, че отношението му или упоритостите му ще се трансформират от неприятното начало на сезона за нас. Заедно с Люис сме спечелили 8 международни трофеи при конструкторите, той взе 6 трофеи при водачите. Нашите връзки не се трансформират. ”
 Защо Макс желае Алонсо да се бори за купата Защо Макс желае Алонсо да се бори за купата
Волф още веднъж изясни, че в Мерцедес нямат никакво желание да се предават и ще се борят до край, с цел да се върнат в челото.
 Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул Хорнър: Колата на Астън Мартин наподобява на остарял Ред Бул
„ Ще работим по-сериозно, с цел да имаме автомобил, с който нашите водачи да се върнат в челото, нищо друго няма значение ”, добави Тото.

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР