Преди година, на 8 януари 2020, принц Хари и Меган

...
Преди година, на 8 януари 2020, принц Хари и Меган
Коментари Харесай

Съжаляват ли Хари и Меган за Мегзит

Преди година, на 8 януари 2020, принц Хари и Меган Маркъл оповестиха изненадващото си решение да изоставен кралския двор и да заживеят напълно нов живот. Днес, 12 месеца по-късно, те имат дом зад Океана и няколко мултимилионни контракта, а ползата към тях е все по този начин огромен.
 Принц Хари, Меган Маркъл и договорката за подкаст, която подписаха със Spotify
Откъде Хари и Меган ще приберат още милиони

Вече няма да ни липсват

Няма спор, че решението за Мегзит промени вечно кралския двор . По-малкият наследник на принц Чарлз и Даяна Спенсър откри метод най-накрая да излезе от сянката на по-големия си брат и да заблести със лична светлина, макар че заплати много висока цена - отказването от престола.

" Прогресивната нова роля ", както Хари и Меган сами я описаха, е обвързвана на първо място с финансовата самостоятелност , която двамата постоянно са желали да имат, тъй като от нея следва и самостоятелност на дейностите.
 Снимка 512680

Днес те към този момент я имат, а някои анализатори даже предвиждат, че след някоя и друга година може да станат и милиардери, в случай че си изиграят вярно картите.
 Принц Хари, Меган Маркъл и ще станат ли милиардери
Ще станат ли Хари и Меган милиардери

Колко ярко е бъдещето им

Но както всичко останало в света през 2020 година, и проектите на херцога и херцогинята на Съсекс не съумяха да се осъществят по този начин, както те си бяха намислили . Все още чакаме формалния старт на активността на благотворителната им организация Archewell. Компанията им Archewell Studio обаче направи своята премиера с подкаста, който двамата ще водят, предава People.

Е, не им се получи и желанието да балансират живота си сред Съединени американски щати и Англия , което бяха декларирали след Мегзит. Кризата с COVID-19 им попречи да се върнат най-малко един път на Острова в последните девет месеца, с цел да не нарушават рекомендацията за отбягване на несъществени пътувания. Очакванията обаче са при първа опция принц Хари да дохвъри в Лондон, с цел да се срещне очи в очи с баба си.
 Снимка 512679

Въпреки всички компликации, предстоящи и непредвидени, които се изпречиха на пътя им през последните месеци, Хари и Меган сигурно не съжаляват за решението си да изоставен кралския двор , тъй като получиха най-голямата премия - своята независимост.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР