Преди две години Националната служба за охрана е предложила на

...
Преди две години Националната служба за охрана е предложила на
Коментари Харесай

Председателят на енергийна комисия съобщи, че е имало сигнали за заплаха за живота му

Преди две години Националната работа за защита е предложила на ръководителя на парламентарната комисия по енергетика Делян Добрев да бъде охраняван, поради закани за живота му, сподели през днешния ден самият той по Би Ти Ви. Изявлението му беше в отговор на въпрос, дали е бил заплашван, поради работата си.

Депутатът сподели, че знае от къде е идвала опасността, само че отхвърли да влезе в детайлности. Делян Добрев разгласи, че знае и кой стои зад огромните играчи на свободния пазар на ток, които в този момент пробват да сключат контракти на двойно по-високи цени с клиентите си за идната година, само че няма да ги спомене, поради стрелбата през днешния ден по служителя на Национална агенция за приходите.

Той акцентира, че " няма да мине номера " на фирмите от свободния пазар, които в този момент оферират на клиентите си да подпишат контракти за доста по-скъп ток, тъй като от началото на идната година, цялото количество електричество за него ще се търгува през енергийната борса.

Така, за първи път в историята, щяло да има бистрота на търговията с електрическа енергия. Той повтори апела си към дребните компании, които употребяват ток с ниско напрежение, да се върнат към контролирания пазар, с цел да не бъдат наранени от вероятно повишаване на електричеството на свободния.

Делян Добрев обаче не чака огромно повишаване, в случай, че към този момент не пет-шест играчи, а над 150 компании ще могат да си купят ток.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР