Преди дни тя публикува репортаж от един от пунктовете за

...
Преди дни тя публикува репортаж от един от пунктовете за
Коментари Харесай

Емилия Милчева: ”Възраждане” бере плодовете от несвършената работа на правителствата за еврото

Преди дни тя разгласява репортаж от един от пунктовете за събиране на подписи, с цел да покаже кой и с какви претекстове се подписва в поддръжка на концепцията на " Възраждане " за осъществяване на референдума за еврото. Веднага по-късно " Възраждане " я нападнаха с обвинявания..

" Това, което мен персонално доста ме натъжи, че от 32 души, които се подписаха в подписката за един час и 45 минути, единствено двама бяха пенсионери. Всички останали бяха хора в дейна възраст. Всички те показаха своите терзания ", сподели още тя.

 

" Аз не знам дали референдумът ще успее, само че " Възраждане " ще успее да задейства една огромна част от българското общество и страховете в това българско общество ", разяснява още Милчева.

 

Тя разяснява и новите глобени по закона " Магнитски ". Всичко е ясно за наказаните, само че наказани няма. През годините тези неща излизат. Покойният нуклеарен експерт Георги Котев написа за частните компании на шефове на АЕЦ, които ги трансферират на деца и дами. Газът бе оскъпен след договаряне от Румен Овчаров през 2006 година Доказа го Европейската комисия. Прокуратута не се зарови в огромните публични поръчки. Как никой не откри най-малко малко корупция в тях, а бяха упрекнати кметове на дребни общини, уточни журналистката.

 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР