Преди дни Plovdiv24.bg ви информира за страхотното представяне на Симона

...
Преди дни Plovdiv24.bg ви информира за страхотното представяне на Симона
Коментари Харесай

Скандално ниска оценка в Черешката, хиляди се разочароваха от Мона

Преди дни Plovdiv24.bg ви осведоми за страхотното показване на Симона Петрова-Мона в " Черешката на тортата " . В понеделник вечер младата дама провокира всеобщо утвърждение и завоюва благосклонностите на феновете.

Точно на другия полюс обаче бе оценена от хората поради снощното й държание в предаването. Домакин бе обичаната и добре позната от десетки български филми актрисата Мария Статулова.

Тя посрещна компанията в дома на свекъра си Йордан Радичков, където пази десетки награди и оценки. Домът й е по едно и също време комфортен и забавен, съхраняващ спомените и духа на огромния публицист и неговите потомци.

Всички участници дадоха оценка 10 на домакинята, като изключение направи точно Мона, която даде скандално ниското 5 за гозбите на Статулова. Причината - младата жена бе недоволна, че за нея не е приготвено особено ядене, тъй като е веган.

" Пълно отчаяние това момиче Мона! Вместо да попива от благосъстоянието и историята в дома на Радичков, тя се почувства недооценена... Това огромно его няма да й помогне в живота и връзките й с хората! Евала на Тома, Капитонова и Явор, че оцениха Мария Статулова! Защото даже и Тома, и Явор да са млади, знанията им и общата просвета несъмнено са налице, с цел да оценят историите за Йордан Радичков! Дори и Капитонова си призна, че в случай че и да не познава творчеството на писателя или осъществяванията на Мария, би желала да ги види и оцени! ", гласи единствено един от стотиците мнения след снощното издание на предаването.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР