Преди дни на околовръстния път на София, по обедно време,

...
Преди дни на околовръстния път на София, по обедно време,
Коментари Харесай

Мутри разнасят Владимир Владимирович из София - така умира лъжата

Преди дни на околовръстния път на София, по обедно време, черен едрогабаритен джип, притискаше колите пред него да му освободят пътя на мига. И те отстъпваха. Вътре в японското танкоподобно возило се бяха наредили неколцина вратове от тези, които маркираха наличието си с бухалки през 90-те. Всеки ги е виждал, а значително хора са им яли попарата. Когато задминаха и мен погледът ми бе притеглен от развято съветско знаме, което бе изрисувано на цялото задно стъкло. В горния десен край се виждаше портрет на Владимир Владимирович Путин. Профучаха и отпътуваха, не остана даже проблясъкът на златните им ланци.

Такива хора постановат своето със мощ и се прекланят пред силата, която може да ги размаже или да размаже бизнеси, хора, даже цели нации.

Те несъмнено се годеят, че са русофили. Официалните русофили гордеят ли се с тях? А Кремъл? Да са им живи подръжниците от черния джип - те вещаят злополуката. В този смисъл може даже да ги поздравим...

Ако позволите, ще напомня мисъл на Молиер, подобаваща за случая: Комедията съществува, с цел да осмива човешките дефекти. Има обаче умствено изостанали човеци, пред които комедията е безсилна.

Днес гротеската е на мода. Особено у нас.

Хичкок се включва по собствен метод: Агресивната самоувереност е симптом за липса на разсъдък.

Всичко – от раждането на света и до неговия край – се случва тъкмо с теб и тъкмо в този момент. Никой няма право да протяга ръка или да се разпорежда с твоя свят. Той е неповторим и се дава единствено един път. Никакви мръсни ръчички, пък били те и на Владимир Владимирович, не трябва да бъдат оставяни да се протягат към света на хората.

16% подкрепяли Путин и войната му в Украйна. Много са! Но би трябвало ли да се извършат още зверства, да се пролее още кръв, да се изкопаят нови и нови гробове, с цел да падне този шибан % още повече?!

Огнян Стефанов

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР