Преди дни музикантът Иван Динев, известен като Устата, разбуни духовете

...
Преди дни музикантът Иван Динев, известен като Устата, разбуни духовете
Коментари Харесай

Рапърът Устата подплаши институциите с жалби за тормоз

Преди дни музикантът Иван Динев, прочут като Устата, разбуни духовете в прилежаща Северна Македония със своята ария „ Урок по история на Македония ”. Изпълнителят получи стотици известия със закани за живота му. Вчера рапърът е подал сигнал в полицията, а през днешния ден документите ще стигнат до ДАНС и Министерство на външните работи, осведоми Нова телевизия.

В сряда Устата е подал сигнал в полицията, само че акцентира, че въпросите, които му задали там, били неуместни. „ Затова взех решение да се обърна към по-висши институции ”, сподели Динев.
-->
В текста на песента може да се чуят реплики като: “това не е страна, а територия ”, “македонският е български акцент ”, „ дребна провинция с огромни упоритости, отраснала в българските обичаи “ и така нататък

“Преди седмица имах среща с мой преподавател по история. В диалога стигнахме до тази тематика. Когато събрах обстоятелствата, които той ми изложи, и които аз съм чел, взех решение да направя един текст, който не е е против, а по-скоро в отбрана на българската история ”, изясни Динев, който споделя, че следи тематиката отдавна.

“Много болно ми стана, че Северна Македония гледа на нас като окупатори, в случай че ние сме воювали за тяхната независимост. Обиждат ни, унижават ни. Това е неприемливо ”, сподели още той.

Рапърът към този момент посочи, че не е търсил провокация.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР