Преди дни музикалният свят потъна в скръб след новината, че

...
Преди дни музикалният свят потъна в скръб след новината, че
Коментари Харесай

Спасител отиде на адска катастрофа и узна най-страшната новина СНИМКИ

Преди дни музикалният свят потъна в тъга след новината, че красивата кънтри певица Кайли Рей Харис е починала при автомобилна злополука. Същата вечер рухна целият свят и на един мъж – самоуверен пожарникар, който загуби обичаната си щерка.

Мария Круз от Таос, Съединени американски щати, се прибирала от работа, когато колата й ненадейно била връхлетяна от джип. Въпреки че била с защитен колан, издъхнала на място.

Красива певица разгласява монолог за гибелта и почина в злополука

Шофьорът, който се забил в колата на Мария, бързо позвънил на пожарната, незабавна помощ и полицията, написа „ Дейли мейл”.



На мястото на произшествието бързо дошъл спасителят Педро Круз, който бил покрай случая. Мъжът се славел със своето успокоение и професионализъм. И двете му качества обаче се изпарили сега, в който схванал чия е размазаната кола.



Той измъкнал безжизненото тяло на жертвата, с цел да се убеди, че това е щерка му Мария.



"Мария беше положително и почтено момиче, което обича всички и постоянно бе подготвена да помогне. Тя ни напусна прекомерно скоро, а животът беше пред нея”, разяснява най-хубавата другарка на жертвата Марлин Ромеро.

По предварителни данни, основен провинен за злополуката е Кайли Рей Харис, която пътувала към Таос, с цел да взе участие във фестивал. Красавицата има съществени санкции за шофиране в нетрезво положение.

30-годишната изпълнителка е била доста изморена поради продължителното пътешестване и прочувствено нестабилна.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР