Преди да започнат участието си на турнира в Барселона, тенис

...
Преди да започнат участието си на турнира в Барселона, тенис
Коментари Харесай

Тенис звездите Зверев и Тийм посетиха играчите на Барселона

Преди да стартират присъединяване си на шампионата в Барселона, тенис звездите Александър Зверев и Доминик Тийм посетиха футболния Барселона и се срещнаха с асовете на каталунците.

Германецът и австриецът са надлежно №2 и №4 в схемата на АТР 500 шампионата. И двамата са огромни футболни почитатели, тъй че на драго сърце направиха обиколка измежду базата на Барса. Жерар Пике, Луис Суарес и другите играчи на отбора пък дадоха обещание да върнат жеста като посетят тенис шампионата през седмицата.

"Мисля, че всеки, който идва от Германия, би трябвало да е футболен почитател. Да срещна играчите беше доста вълнуващо. Това е един от най-хубавите тимове в света, тъй че да видя по какъв начин всичко действа и подготвителните съоражения беше необикновено ", показа Зверев.

Тийм посети и съботния мач на Барса с Реал Сосиедад. "Аз обичам футбола и одеве се срещнах с едни от най-хубавите играчи в света. Много са благи. Беше положително прекарване да видя подготвителния комплекс и мача през вчерашния ден, за футболен почитател като мен не можеше да е по-добре. "

Alexander Zverev & @thiemdomi paid a visit to @LuisSuarez9 and the rest of @FCBarcelona. ⚽
— ATP Tour (@ATP_Tour) April 21, 2019
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР