Преди да вземем съдбовното решение да емигрираме, е необходимо да

...
Преди да вземем съдбовното решение да емигрираме, е необходимо да
Коментари Харесай

Ето къде трябва да живеем, ако искаме да печелим много пари

Преди да вземем съдбовното решение да емигрираме, е належащо да създадем някои обикновени финансови сметки, с цел да забележим дали бихме живели по-добре.

Вижте къде може да спечелите най-вече пари: Мумбай, Индия е градът на най-високо платените чужденци в света, съгласно най-новото изследване на HSBC, написа Дарик. Чужденците, работещи в най-големия индийски град, заработват междинна годишна заплата от 217 165 $, което е повече от два пъти, в съпоставяне със междинното равнище за света от 99 903 $, предава Нова Варна.

Резултатите от изследването, които се базират на данни от 27 587 чиновници по целия свят, подреждат финансовия център Мумбай преди всичко. Той е един от четирите азиатски града, които попадат в челната десетка на тазгодишната ранглиста. Чужденците, работещи в Сан Франциско, може да чакат междинна годишна заплата от 207 227 $.

Цюрих заема третото място в класацията, след Мумбай и Сан Франциско, с 206 875 $ приблизително възнаграждение. Шанхай, Джакарта и Хонконг се подреждат до щатските и европейските градове, в които заплащането на задграничните чиновници е обичайно високо. В Шанхай задграничните чиновници получават приблизително по над 200 000 $ годишно.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР