Преди да се срещне с принц Хари, Меган Маркъл вече

...
Преди да се срещне с принц Хари, Меган Маркъл вече
Коментари Харесай

Бившият на Меган разкри истината за брака му с нея - slava.bg

Преди да се срещне с принц Хари, Меган Маркъл към този момент има един брак зад тила си. Бившият брачен партньор на херцогинята беше 44-годишният продуцент Тревър Енгелсън. Бракът им продължи едвам две години и както се оказа, не бил толкоз розов.

Бившият фаворит на Меган приказва искрено за техния сватбен живот. Той призна, че скоро откакто кариерата на някогашната актриса потегля нагоре, връзката им се влошила. Когато е поканена да взе участие в фотосите на сериала „ Непреодолима мощ “, тя се съгласява без съмнение и отлита от Калифорния за Торонто. Двойката трябвало да построява връзки от разстояние. Бъдещата херцогиня обаче се съсредоточила върху кариерата си и спряла да обръща внимание на брачна половинка си.

„ Почувствал се като парче нечистотия, залепнало по подметката на Меган “, описа кралският специалист Андрю Мортън.

През 2013 година Меган подаде молба за бракоразвод под претекст, че е изтощена от различия с половинката си. Забележително е също, че някогашната телевизионна звезда е изпратила пръстена на някогашния си брачен партньор по пощата. Продуцентът към момента не може да ѝ елементарни този жест: „ Постъпката ѝ безусловно разклати земята под краката на Тревър. Той беше доста обезпокоен, “ споделил източник пред The Sun.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР