Преди броени месеци тя и Даниел Петканов обявиха в социалните

...
Преди броени месеци тя и Даниел Петканов обявиха в социалните
Коментари Харесай

Защо Александра Богданска се усамоти в къща под наем

Преди броени месеци тя и Даниел Петканов оповестиха в обществените мрежи, че се разделят, а малко по-късно се разведоха

Александра Богданска несъмнено е по-известна с драмите към мъжете в живота си, в сравнение с с професионалната си кариера като модел. Преди броени месеци тя и Даниел Петканов оповестиха в обществените мрежи, че се разделят, а малко по-късно се разведоха.

Със сигурност и двамата страдат от този факт, а те самите не го отхвърлят, само че основната причина за това е синът им да не бъде директно обиден от тази болежка.

Александра по всякакъв начин се пробва да не помни този стадий от живота си. През последните месеци пътуванията по света я отдалечаваха от мислите ѝ, само че не щеш ли в този момент още веднъж има време да се потопи в тях и да си напомни тез отминали мигове.

Преди няколко месеца инфлуенсърката показа, че си е взела къща по наем, с цел да може да върви там, когато има потребност се усамоти и да си релаксира, отбелязва vbox7. Е, очевидно неделята е бил подобаващ миг за това.

В стори тя разгласява фотоси с описанието, че е отделила малко време за себе си, в което да се отпусне в двора и да се отдаде на новото си занимание – да оцветява.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР