Преди броени дни започнаха снимките за третия сезон на сериала

...
Преди броени дни започнаха снимките за третия сезон на сериала
Коментари Харесай

Новото попълнение в Сатирата и звездата от сериалите „Съни бийч“, „Скъпи наследници“ и „Забранена любов“ Любомир Ковачев: Дъщеря ми ме кара да се чувствам жив

Преди броени дни започнаха фотосите за третия сезон на сериала „ Съни бийч “, в който артистът Любомир Ковачев играе неприятния персонаж. Освен това е и новото попълнение в трупата на Сатиричния спектакъл. След като бил поканен персонално от шефа на театъра Калин Сърменов, нямал никакви съмнения и незабавно приел. Предвид обстоятелството, че от 2018 година е на свободна процедура споделя, че един артист оцелява много мъчно без заплата.

 

Навремето напусна щата си от Малък градски спектакъл, с цел да играят с Йоана Буковска и Ивайло Захариев представлението „ Поручик Бенц “. Отначало нещата потръгнали добре – играли го в над 20 града на Западна Европа, само че пандемията ясно посочила, че мъчно се оцелява без щатна работа.

 

Предвид обстоятелството, че е приключил Академия за трагично изкуство във Франция, прекосяването от френска на българска сцена му било доста мъчно освен поради другата просвета, а и поради това, че всички гледали на него като на парашутист и било нужно време, с цел да се потвърди като актьор.

 

Сериалът „ Забранена обич “ през 2008 година му донесъл най-голяма известност, само че поради това, че с Иван Юруков изиграли гей-двойка, мнозина считали, че е хомо, въпреки да е естествен хетеросексуален мъж.

 

Не крие, че и той като всички има тежки моменти в живота си, които го карат да изпадне в меланхолия и да се затвори в себе си, само че щерка му Катерина го кара да се усеща щастлив и жив. Категоричен е, че човек би трябвало да преодолява и трансформира нещата, които не са наред, както и да успее да се изправи и продължи, откакто е паднал.

 

Самият той неведнъж е падал в живота си, само че постоянно е намирал сили да продължи напред. Научил се е да приема компликациите като уроци, от които да извлече поука и да се промени. След раздялата с майката на щерка му, му било нужно много време, с цел да може още веднъж да си стъпи на краката. С наследницата му постоянно са дружно и я дефинира като смисъла на неговия живот.

Инфо: Уикенд

Тагове: Любомир Ковачев актьор раздяла Франция България Йоана Буковска ивайло захариев Калин Сърменов Иван Юруков
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР