Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря

...
Преди броени дни съпругата на Боби Турбото обяви, че отваря
Коментари Харесай

Вижте какъв бизнес завъртя Калина Крумова

Преди броени дни брачната половинка на Боби Турбото разгласи, че отваря академия за развиване на личността и гениите

Бившият депутат Калина Крумова обърна тил на работата на заплата и завъртя личен бизнес. Преди броени дни брачната половинка на Боби Турбото разгласи, че отваря академия за развиване на личността и гениите. В нея ще се образоват деца, само че в какви курсове, към момента не е оповестила.

Ще има и занятия за родители. Не може да се отхвърли, че концепцията на бизнеса й е относително истинска – предлага занимания, които съгласно описанията на уеб страницата на академията, „ ни вършат по-весели, по-добри, по-осъзнати и по-смели “.

Идеята е на фона на жестоката конкуренция във външния свят, академията да заложи на себепознанието, прочувствената просветеност, връзката и културата, употребявайки по този начин вълнуващия инструментариум на изкуствата. По всяка възможност в бизнеса ще бъде зает и брачният партньор й Борислав Захариев – Боби Турбото. Той би могъл да води актьорски курсове да вземем за пример. Освен образования за деца се оферират фамилни и корпоративни образования, занятия за родители, както и летни лагери.

Плановете са всичко това да тръгне след Нова година.

Най-вероятно бизнесът на Калина Крумова е обвързван с докторската й дисертация по обществена логика на психиката, написана преди две години. Както е известно в края на 2017 година Калина Крумова стана специалист по пътна сигурност в Министерство на вътрешните работи. Тогава гръмна и абсурда, обвързван с опасенията, че тя не е способена по тематиката. Докторатът й три години по-късно въпреки всичко демонстрира, че е имала интерес в региона на пътнотранспортните катастрофи и факторите, които ги предизвикват. Източник: Уикенд
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР