Преди броени дни освободиха от ареста бащата на убиеца на

...
Преди броени дни освободиха от ареста бащата на убиеца на
Коментари Харесай

Адвокатът по делото Евгения: Вината на бащата е по-голяма дори от тази на сина му

Преди броени дни освободиха от ареста бащата на килъра на Евгения Владимирова и съизвършител на сина си - Пламен Владимиров. Той бе пуснат на независимост против парична гаранция от 5000 лева, макар че на първа инстанция бе наказан на " пожизнен затвор ", дружно със сина си.

Само 20 дни, откакто Пламен чу присъдата си " пожизнен затвор ", той бе пуснат против гаранция.

Решението бе взето от апелативни съдии поради здравословното му положение и това, че той оказвал подпомагане и нямало заплаха да се укрие. Решението бе признато като мека казано скандално и още същата вечер имаше проведен митинг пред Съдебната палата в столицата, където бе разлепен и транспарант с лицата на тримата съдии, взели това решение.

Ивайло Найденов, юристът са фамилията, сподели че здравословното положение на Пламен Владимиров е коментирано и преди и че е било такова и тогава, когато е следил снаха си, и когато е помагал на сина си в осъществяване на закононарушението.

„ Вината на Пламен Владимиров е по-голяма даже от виновността на Орлин Владимиров ”, сподели юрист Найденов пред NOVA.

Той означи, че ограниченията за процесуална насила би трябвало да бъдат в намерено правосъдно съвещание. Той напомни данните за осъщественото закононарушение.

Найденов заяви също по този начин, че правосъдните лекари одобряват, че задушаването може да се получи в резултат на това, че Евгения е била увита в тиксо и това да е повода за гибелта. Той изрази вяра, че и втората инстанция ще бъде уверена за съучастието на Пламен Владимиров в убийството.

Баща и наследник Владимирови чуха присъдата си на първа инстанция на 20 октомври. Тогава арбитър Вера Чочкова прочете присъдата на двамата - " пожизнен затвор ".

Тепърва следва правосъден развой на втора инстанция - пред Апелативния съд, и трета инстанция - Върховен касационен съд. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР