Преди броени дни нейно величество влязла с бодра крачка и

...
Преди броени дни нейно величество влязла с бодра крачка и
Коментари Харесай

Тя беше обикновена джебчийка, но после бе провъзгласена за Царица

Преди броени дни нейно величество влезнала с бодра крачка и в чудесно въодушевление в пловдивска бакалия и на часа се насочила към щайгите с блага от природата

По всичко проличава, че вдовицата на Цар Киро – Царица Костадинка е превъзмогнала изцяло кончината му и към днешна дата е в топ форма. Вдовицата, която по груби сметки би трябвало да е на 74 години вместо да остарява, младее за възрастта си, кипи от сила и се облича като девойка, написа вестник Уикенд.

Перфектната си форма тя поддържа с консумация на доста плодове и зеленчуци. Преди броени дни нейно величество влезнала с бодра крачка и в чудесно въодушевление в пловдивска бакалия и на часа се насочила към щайгите с блага от природата.

Издокарана със светлосиня рокличка и шармантна шапка, Костадинка чевръсто ровила из касетките, подбирайки най-хубавото за себе си.Някогашната джебчийка и брачна половинка на производител №1 на менте алкохол, напълнила няколко найлонови пликчета с домати, чушки, краставици, праскови и кайсии, а по-късно се наредила на касата, с цел да заплати. Парите извадила от дребна черна чантичка, провесена на лявото й рамо.

Като тогавашна джебчийка, тя признава само парите в брой.

Закупените плодове и зеленчуци Костадинка подредила в шарената си пазарска количка. Тя не обича да носи тежко, вместо това избира да търкаля на колелца продуктите към къщи. Пък и не подхожда на една кралица да се поти, мъкнейки торби на ръце.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР