Преди броени дни излезе информация, че на стори в Инстаграм

...
Преди броени дни излезе информация, че на стори в Инстаграм
Коментари Харесай

Вижте защо Гери Дончева цяла година крие, че спи с бившия на Емануела

Преди броени дни излезе информация, че на стори в Инстаграм Гери е пуснала фото на Динев, на което лицето му е прикрито, в отговор на въпроса кой е създателят на хубавите й фотоси, които качва в мрежата. И по този начин потегли теорията, че по този метод тя намерено удостовери клюката, че двамата освен си вършат фотоси, само че и мачкат общи чаршафи.
Оказа се, че индивидът на фотографията е не Митко, а някогашният на моделката – Симеон Антонов.

HotArena разбра от близки до Дончева, че тя е пуснала този кадър на Симеон, с цел да разсее подозренията и спекулациите, че с Митко Динев са дружно.

Факт е, че колкото и да се пробват да го прикрият, те са си гаджета и то не от през вчерашния ден или през днешния ден, а от една година насам, само че са се разбрали да не дават мотиви да се шуми към тях . Алибито на Дончева се състои в това да пуска клюки, че си има другар, млад и добре изглеждащ, само че той бил напълно различен човек, а не милионерският правоприемник Митко Динев.

Също по този начин Гери тиражира версията, че наличието й на рождения ден на Мити – синът на Митко и Емануела, е в действителност като половинка и компаньон на другар на Динев, който е бил поканен на празненството. Което също е откровена неистина.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР