Преди броени дни Дженифър Анистън приключи снимките на втората част

...
Преди броени дни Дженифър Анистън приключи снимките на втората част
Коментари Харесай

Дженифър Анистън и Адам Сандлър - за трети път заедно

Преди броени дни Дженифър Анистън завърши фотосите на втората част на кино лентата, популяризиран в платформата на Netflix Murder Mystery. В занимателната комедия, която е продължение на появилата се през 2019 година първа част, актрисата още веднъж партнира с сътрудника си Адам Сандлър.
 Дженифър Анистън, признанията за любовния й живот и какъв би трябвало да е бъдещият й сътрудник
Какво тъкмо желае Дженифър Анистън от мъжа на живота си

Актрисата е подготвена за връзка

Краят на фотосите разгласи самата Анистън, публикувайки симпатично видео в Instagram от престоя си в Париж, където са снимани огромна част от сцените. В него тя театралничи дружно със Сандлър. " Merciiii, Paris. Това е краят. #MurderMystery2 ", написа 52-годшната актриса към видеото, което включва фотоси и клипове от предстоя ѝ във Франция, в това число и доста фрагменти от снимачната площадка.

Още през септември, предходната година бе обявено, че ще има продължение на хитовата престъпна комедия. И това ще бъде " следващото интернационално премеждие, цялостно с интриги и лудории ".

Murder Mystery 2 е третият филм, който събира на снимачната площадка двамата дългогодишни другар. Освен в двете елементи на Murder Mystery, Анистън и Сандлър си партнират и в сантименталната комедия на на режисьора Денис Дюган от 2011 година - " Жена назаем ".

Наскоро Сандлър описа за другарството си с носителката на премия Еми и по какъв начин тя му помога да живее по-здравословен метод на живот.
 Дженифър Анистън, салата Коб и по какъв начин тъкмо да си приготвим обичаната салата на актрисата
Любимата салата на Дженифър Анистън

Вкусна, забавна и хранителна

" Понякога ме кара да хапвам странни неща или пък да се разтеглям - дотолкоз, че да мога да докосна чак пръстите на краката си. Но в случай че изключим това, в действителност Джен е демонски занимателна и може да направи човек в действителност благополучен ", споделя шеговито Сандлър.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР