Преди броени дни Благой Георгиев направи две неочаквани неща. Първо

...
Преди броени дни Благой Георгиев направи две неочаквани неща. Първо
Коментари Харесай

Взрив: Ето как Златка Райкова коментира факта, че Джизъса заведе сина й при новата си!

Преди броени дни Благой Георгиев направи две непредвидени неща. Първо - срещна сина си от Златка Райкова с новата си възлюбена Ивана. И второ - въобще се видя с детето си - нещо, което (ако би трябвало да сме честни) не прави постоянно... Самата Златка беше казвала неведнъж, че дребният Благойчо приема за татко Карен Хачатрян, тъй като действително той се грижи за него.

Сега обаче Джизъса очевидно толкоз е вдлъбнат по Ивана Главчева и по този начин се е заел да й потвърждава какъв брой е сериозен, че реши да направи едно от най-баналните неща - да я запознае със фамилията, родата и децата си.

За задачата футболистът най-сетне изведе детето си и го настани на маса в обичания си Руски ресторант, с цел да го запознае с кака му Ивана, която пък си бе довела кученцето.

Типично за Благой, той по този начин и не сменя местата, които обича и на които води всяка последваща фуста (опа - обичана жена). Джизъса почива на едно и също място в Гърция с някогашни и сегашни, както и ги води в един и същи ресторант - идилия...

По-интересна в тази ситуация обаче бе реакцията на Златка Райкова на въпроса по какъв начин ще разяснява, че Джизъса и Ивана са излизали със сина й. " Излизали ли?! Какво значи да са излизали?! Той му е татко, тъй че има правото и даже е задължен да бъде с него и да му отделя време. А по отношение на другото, не ме вълнува персоналният му живот ", заключи Злати.

Тагове: благой георгиев Златка Райкова Ивана Главчева Джизъса Ивана Благойчо Карен Хачатрян
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР