Преди броени часове беше поставено началото на тазгодишния Аустрелиън Оупън,

...
Преди броени часове беше поставено началото на тазгодишния Аустрелиън Оупън,
Коментари Харесай

Разтърсващи новини в Мелбърн: Ник Кирьос се оттегли с контузия от Аустрелиън Оупън

Преди броени часове беше сложено началото на тазгодишния Аустрелиън Оупън, като всички фенове на тениса чакаха да видят в игра локалния любим Ник Кирьос, който безспорно изпрати най-силния сезон в кариерата си, откакто доближи финала на Уимбълдън и беше на крачка от това да откри място във етапа на топ 4 на US Open. За голямо страдание, това няма да се случи заради обстоятелството, че преди минути беше оповестена персонално от австралиеца новината, че той е взел решение да се отдръпна от шампионата с травма в коляното, която не му разрешава да се състезава.

Световният номер 21, който в отминалия петък дружно с Новак Джокович провежда показателен мач на Rod Laver Arena и билетите бяха разпродадени за едвам 58 минути, което беше задоволително показателно за смисъла му за домакинската аудитория, по време на конференцията си с голямо отчаяние самичък показа разтърсващата вест:

" Лош миг. Контузиите са част от спорта. Съкрушен съм, това е домашният ми шампионат от Големия шлем. " - показа Кирьос, който ще се подложи на артроскопска интервенция на коляното и по всяка възможност ще отсъства от 3 до 4 седмици, което значи, че отбраната на купата му с Танаси Кокинакис в карето също няма да се състои.

Nick Kyrgios, who would play the for the first time since his Wimbledon run and after the best season of his career, WITHDRAWS from the tournament before his 1st round match because of a knee injury.

Bad for him & for the tournament, already lacking a lot of stars.
— José Morgado (@josemorgado)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР