Преди 6 години френското списание Пари мач спечели делото в

...
Преди 6 години френското списание Пари мач спечели делото в
Коментари Харесай

Албер винаги е поемал ролята си на баща: Никол Кост - slava.bg


Преди 6 години френското списание Пари мач завоюва делото в Европейския съд по правата на индивида за правото да разгласява информация за извънбрачния наследник на монакския принц Албер Втори. През май 2005 година принц Албер несполучливо се опита да попречи на издаването на изявление, с което стюардесата от Того Никол Кост искаше да реализира да бъде прието бащинството над сина й Александър (10) . Принц Албер II е женен за някогашната олимпийска шампионка по плуване Шарлийн Уитсток. Двамата имат близнаци Габриела и Жак. Принц Албер II е женен за някогашната олимпийска шампионка по плуване Шарлийн Уитсток. Двамата имат близнаци Габриела и Жак. Освен Александър, приет през 2005 година, принц Албер II признава през 1992 година за своя щерка и Джазмин Грималди . Сега Никол Кост театралничи на корицата на известното списание дружно с към този момент 18-годишния Александър.



Александър към този момент навърши 18 години. Имал ли е живота, който сте желали за него, когато се е родил, на 24 август 2003 година, в болничното заведение Сен-Винсен дьо Пол в Париж?

Той не е напълно дете като другите. Баща му е суверен принц, някои неща са малко необикновени. Той живее по доста здравословен метод и мисля, че това се дължи на предпазеното детство и юношество, което имаше, а също и на образованието си в сходство с католическите и етичните полезности.

Александър е приет от татко си пред нотариус четири месеца след раждането му, на 15 декември 2003 година Смятате ли, че за появяването му има пръст и ориста?
Той е роден от обич и приет, по тази причина считам че е желан от Бог. Убедена съм в това. Преди да забременея, имах петгодишна връзка с татко му, задоволително време, с цел да си имаме доверие. Да продължаваме да споделяме или пишем, че синът ни е извънбрачно дете е погрешно и обидно. На добър френски език и съгласно Гражданския кодекс това би означавало, че двамата му родители са имали брачна връзка с други хора по време на раждането му и също така той няма да бъде приет. Това обаче никога не беше по този начин. Александър е роден две години преди да стартира романсът сред татко му и през декември 2005 година Искам да подчертая това, тъй като това подозрение разреши на пресата да продължи да има вяра, че синът ми е противозаконен.

Защо разкрихте съществуването му в Пари Мач , през 2005 година? От какво се страхувахте?
Противно на дадените инструкции, нотариусът отхвърли да ми даде подписан акт под щемпел, доказващ, че татко му го е разпознал пред мен на 3 -месечна възраст. Освен това, той се опита да окаже напън върху мен. Нямах тези документи в ръцете си и в случай че не ги получих преди Александър да навърши 2 години, към този момент нямах никаква опция да се обърна към правораздаване, в случай че бащата промени решението си. В същото време, когато се появи публикацията за Пари Мач, заведох нотариуса пред съда и той призна обстоятелствата. В същото време, с цел да ме накарат да приказвам, ми бяха показани папарашки фотоси, на които се вижда по какъв начин Александър излиза от жилището на принца в Париж. Един прочут им беше продал историята без мое познание. Нямах различен избор с изключение на да потвърждавам. Критикуваха ме, че излязох от мълчанието по време на тримесечния формален печал, предписан в Монако след гибелта на принц Рение, само че не знаех нищо, никой не ме беше предизвестил. Ако знаех, щях да изчакам, преди да направя това искане за връщане на акта на нотариуса,. Съжалявам за това неразбирателство, по никакъв метод не желаех да бъда неуважителна. Не ставаше дума за продажба на персоналния ми живот. Освен това не получих и стотинка. По-скоро това беше обезверен акт на майка, бясно влюбена в бащата на детето си, принудена да се изправи пред обстановка, над която към този момент нямаше надзор. За страдание в това време изгубих попечителството над двамата ми най-големи синове, които живееха с мен след развода ми. Всъщност през 2003 година трябваше да се преместя от вкъщи си, с цел да се заселя с бебето в жилището на Алберт, до момента в който къщата ни беше подготвена. Бившият ми брачен партньор се оплака от това географско разстояние и той апелира, предоставяйки ми единствено разширени права за посещаване. Той ми изясни, че съм добра майка, само че че при неналичието на тези документи той няма различен избор. Това беше настоящият закон във Франция. Тогава единствено молитвата ме утеши и Исус Христос ме избави. Осемнадесет месеца по-късно си върнах другите две деца и моята чест.

Тогава казахте, че когато вземате решение да задържите това дете, принцът ви даде обещание ва да го докара в фамилията си. Спази ли думата си?
пое ангажимент през цялото време да участва и последователно да докара сина си в фамилията си. Разбира се, за мен едно дете би трябвало да бъде изцяло признато незабавно щом пристигна на бял свят. Трябваше да приема това предложение, тъй като за мен тогава нещата към този момент бяха сложни. Но доста бързо се успокоих, когато принцеса Стефани стана кръстница на Александър. Алберт извърши обещанието си: нещата се развиват добре и вървят по своя път, от което съм удовлетворена. Да се ​​върнем на постоянно представена фраза, съгласно която синът ми е имал право единствено на финансова помощ: това е безусловно погрешно. Противно на това, което някои са писали, Алберт постоянно е поемал ролята си на татко и сред нас в никакъв случай не е сключвано финансово съглашение. Връзката ни е построена на доверие. Тъй като произлизам от среда, в която положителното държание е от значително значение, принуждаването не е в моята природа, макар че сигурно от време на време може да бъде потребно.

Обществото желае да познава по-добре това дете, което към този момент е един млад мъж. Какво можете да ни кажете за него?

В началото на образователната година Александър ще влезе в университет. Той обича да учи. Между другото, той одеве беше притеглен от организация за модели, която има намерение да го наеме, когато има свободно време, за рекламни акции. Виждам това като „ студентска работа “, която ще му помогне да се развива. Ще го насърча също да има стажове в компании като част от образованието си.

Какво е наследил от вас и татко си?
Александър наследи моята вежливост, огромната ми добрина. Алберт също е гальовен, сензитивен, топъл. Те се схващат отлично и са доста близки другари. Обичат да спортуват дружно и от време на време да приказват за политика.

Днес той носи двете ви имена, Грималди-Кост. Защо?
Това име е това, което към този момент е записано в първия му паспорт, получен през 2005 година на 2 -годишна възраст. Като майка бих желала той просто да бъде кръстен на татко си, като сестра му Джазмин и другите му братя и сестри. Те са общо четири. Използвам опцията да кажа, че няма други. Тази история за бразилка, която твърди, че Алберт е бащата на нейното дете, е изцяло измислена. Тя даде също толкоз погрешни причини. Това безспорно е следващият скандал, основан да аргументи щета.
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР