Преди 2 месеца се оттеглих от Продължаваме Промяната. Ясно заявих

...
Преди 2 месеца се оттеглих от Продължаваме Промяната. Ясно заявих
Коментари Харесай

Иван Христанов: Отказах да участвам в заговор за свалянето на ръководството на ПП

" Преди 2 месеца се отдръпнах от Продължаваме Промяната. Ясно заявих за какво - тона на нападателна борба блокира опцията на страната да работи. Това не е укор към Политическа партия, а държание на всички политически сили ", написа във Фейсбук Христанов и продължава:

" Имаше и друга причина - отхвърлих изрично да вземам участие в скрит план за свалянето на управлението на Продължаваме Промяната ".

По думите му той е избрал да бъде чист пред съвестта си, пред хората на България и пред идеалите на демокрацията. " Цената за това е висока и малко на брой дръзваме да я платим ", прибавя Христанов.

" Думите на Ник би трябвало да бъдат чути, тъй като е явно, че в Политическа партия има проблем, който изисква преоценка на дейностите на съпредседателите ", написа на финала на поста си някогашният депутат. 



Малко по-рано транспортният министър в кабинета " Петков " Николай Събев прикани Асен Василев и Даниел Лорер да се отдръпват от Политическа партия.

" Ако са честни, Асен Василев, Даниел Лорер и групата им би трябвало неотложно да си подадат оставките и да изоставен Политическа партия ", написа някогашният транспортен министър в обществената мрежа.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР