Преди 2 години той е арестуван в Банско заедно с

...
Преди 2 години той е арестуван в Банско заедно с
Коментари Харесай

Работата Е Дебела! Ето Кой Е Каубоят, Който Стреля На Посоки От Поршето Си В Приморско! Снимки

Преди 2 години той е задържан в Банско дружно с още трима при профилирана полицейска акция против разпространяването на опиати. По време на интервенцията ченгетата претърсват няколко адреса в зимния курорт, където откриват богат подбор дрога. Милиното обаче изкарва единствено 3 дни зад решетките и е пуснат от съда, защото в него не са открити опиати.



Иван Милин се прочу преди няколко месеца, откакто от неговата и на съдружниците му плантация за криптовалута в Гоце Делчев бяха отмъкнати скъпи машини. Ударът за 40 бона бе осъществен в края на май от двама маскирани, само че мощностите бяха открити единствено броени часове по-късно от полицията.

Миналата година пък Милин се направи на добър самарянин и „ подари ” лъскавия си джип „ Порше Кайен ” на зрелостник в неравностойно състояние за бала му. Именно в черното возило е закопчан Милиното през вчерашния ден, минути след среднощ в Приморско. Милин отворил прозореца на Поршето и почнал да стреля във въздуха с газов револвер пред хотел „ Лагуна ”.



Той е закопчан за период до 24 часа, а по случая е формирано бързо полицейско произвеждане за хулигански дейности. По време на стрелбата на задната седалка на „ Поршето ” на Милин са седели две девойки - на 18 и 19 години. Не е ясно какво са правели по това време на денонощието с по-възрастния мъж. Възможно е те да са били служителки на Милиното, който очевидно стартира бизнес в Приморско, защото преди 2 дни е пуснал публикация, че търси бармани и сервитьорки за заведение в курорта.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР