Преди 16 години властите на Флорида откриват останките на жена,

...
Преди 16 години властите на Флорида откриват останките на жена,
Коментари Харесай

След 16 години: Идентифицираха останките на жена

Преди 16 години управляващите на Флорида откриват останките на жена, заровена в плитък гроб в гориста околност. 

Според проверяващите тялото е на жена, за чието изгубване даже не е обявено. На 6 февруари 2007 година управляващите за първи път откриват остатъци на жена, " заровена в плитък гроб в гориста околност " в Сарасота, Флорида. Едва в този момент е установено, че тези остатъци принадлежат на 39-годишната Джеана. За това оповестиха от шерифския офис на окръг Сарасота.

Случаят с изчезналата жена, стартира да се разплита през ноември 2022 година, когато проверяващите, употребяват актуалния прогрес в ДНК тестванията, с цел да разпознават откритите преди 16 години остатъци, заяви Mirror, представен от vesti.bg.

Местните управляващи показват, че преди гибелта си Джеана е живяла в блок 6200 на " Авеню Паулин " в Сарасота със брачна половинка си Джеймс Бурус и сина си. Джеана е била безработна, а брачният партньор ѝ работел в локален магазин за каросерии. Синът на семейство Бурус бил възпитаник в началното учебно заведение " Гълф Гейт " в интервала 2005-2006 година Джеймс Бурус и фамилията му, не са съобщили за изгубването на Джеана, изясняват управляващите и допълват, че този факт усложнил следствието.

Преди да се реалокират в региона на " Авеню Паулин ", съпрузите са живеели в окръг Фредерик, Мериленд, оповестяват от полицията.  Изглежда, че Джеймс и синът му, към този момент не живеят в дома им в Сарасота. Жената, която отдавала чартърен жилището, което фамилията е обитавало, съобщи, че преди няколко месеца следователи са претърсили парцела, само че не са разкрили нищо, оповестява Fox 13.

Според проверяващите Джеймс неведнъж е променял описа си за случилото се със брачната половинка му. Разследващите показват още, че синът на двойката е останал с усещането, че майка му го е изоставила. " Знаем, че той ненадейно е напуснал Сарасота и се е преместил в Калифорния ", изяснява детектив Марк Лефевр от шерифската работа на окръг Сарасота пред ABC 7.

" Бил е там за малко и считаме, че по това време в медиите е бил подаден сигнал от " Криминална работа ", обвързван с този случай. След това ненадейно е напуснал Калифорния и се е върнал в Мериленд ", изяснява Лефевр.

SCSO has identified female skeletal remains that were found in 2007. Today, the sheriff’s office is seeking information from anyone familiar with the victim, Jeana Burrus, or her husband, James Burrus.

Click link for news release:
— SarasotaSheriff (@SarasotaSheriff)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР