Преди 12 години Добри Стоянов губи зрението си. Той избира

...
Преди 12 години Добри Стоянов губи зрението си. Той избира
Коментари Харесай

Добри, Който Вижда Със Сърцето Си, Е Най-Големият Фен На Кристин Каменова

Преди 12 години Добри Стоянов губи зрението си. Той избира да се бори и да откри метод да вижда светът и съумява, само че не с очите, а със сърцето си. Добри поддържа  страница във Фейсбук на българката с най-големия бюст Кристин Каменова, следи футболни мачове и играе на компютърни игри, осведоми Нова тв.

„ Има говорящ програмен продукт за компютри. Българският речеви синтезатор към нея е с гласа на актрисата Гергана Стоянова. Благодарение на тази стратегия аз работя на компютър, споделям, пиша, поддържам връзка, подкрепям радио ”, споделя Добри.

Той отлепя ретина и по този начин губи зрението си. „ Особено първите дни ми беше доста тежко. Всеки ден зрението ми намаляваше. Все едно някой ме измъчваше. Беше доста тегаво 4 седмици. Един ден се разсъниха и си споделих: „ Има доста по-тежки положения ” и започнах да привиквам с живота на слепия човек ”, споделя той.

Добри мечтае да се запознае с горещата моделка Кристин, с която си написа в обществените мрежи. Въпреки че не знае по какъв начин тя наподобява, той е сигурен, че Каменова е доста стойностен човек и ще се радва да са другари.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР