Предбрачен договор е напът да разтрогне годежа между сина на

...
Предбрачен договор е напът да разтрогне годежа между сина на
Коментари Харесай

Голям скандал тлее между Фидосова и бъдещата й снаха

Предбрачен контракт е напът да разтрогне годежа сред сина на Искра Фидосова – Франсоа, и половинката му Лора Стойкова. Това твърди в. „ Галерия “.

Кандидат-снахата на правистката отказвала да подпише документа, афектирана от изискванията в него, описват близки до семейството.

Помните ли Искра Фидосова? Дори не подозирате какво се случи със сина й! (СНИМКИ)

За съставянето на предбрачен контракт упорствала точно Искра Фидосова. Властната майка желала да защищити Франсоа от дами с апетити единствено към фамилното благосъстояние, само че не и към богатата психика на сина й.

Документът обаче бил меко казано унизителен. Накратко – при възможен бракоразвод брачната половинка оставала на улицата, без значение кой е основател на раздялата и какви са аргументите.

Лора сметнала съществуването на сходен контракт за извънредно афектиран и отказала да го подпише. За Франсоа това не било проблем, защото й вярвал безусловно, само че Фидосова приела отхвърли като знак за меркантилност.

Сватбата по този начин или другояче не бе планувана за тази година и двете към момента имат късмет да си оправят връзките, надяват се техни близки.

БЛИЦ напомня, че Франсоа и Лора се сгодиха на Малдивите, където синът на правистката й сервира безценен диамантен пръстен .
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР