Предаването на БНР Събота 150 получи грамота и почетен плакет

...
Предаването на БНР Събота 150 получи грамота и почетен плакет
Коментари Харесай

Предаването на БНР Събота 150 получи годишната награда на СБЖ в категорията Радио

Предаването на БНР " Събота 150 " получи грамота и почетен плакет в категорията " Радио " на тържествената гала на Годишните награди на Съюза на българските публицисти, които се дават в чест на идния празник - Деня на националните будители.  Редакторът и водещ на " Събота 150 " Георги Марков одобри премията с думите:

Това, което държа в ръцете си е самопризнание за труда на всички нас, които вършим " Събота-150 ". Тук в залата виждам и хора, които правеха " Събота-150 ", които ни оказват помощ и през днешния ден тя да бъде такава, каквато е. В духа на благодарностите стартирам с тези към нашите слушатели, без които предаването не би било това, което е. Разбира се, огромна благодаря на всички сътрудници от БНР, тъй като и те оказват помощ доста. Благодаря и на сътрудниците от екипа. Те не са тук, те са в радиото. След малко отивам и аз, с цел да подготвим утрешния брой.

Номиниран беше и екипът на Радио България.

Съюз на българските журналисти раздаде 13 награди в разнообразни категории на печатни и електронни медии. Голямата наград " Йосиф Хербст " за повсеместен принос в публицистиката получи 91-годишният Кирил Янев - почнал своята кариера в бургаския вестник " Черноморски фар " и работил в доста печатни издания, измежду които и в. " Поглед ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР