Пред Съдебната палата от 12 часа ще бъде проведен флашмоб

...
Пред Съдебната палата от 12 часа ще бъде проведен флашмоб
Коментари Харесай

Хаджигенов и Бабикян организират флашмоб Да им пречупим чадъра пред Съдебната палата

Пред Съдебната палата от 12 часа ще бъде извършен флашмоб под мотото „ Да им пречупим чадъра “. Организатори са Николай Хаджигенов и Арман Бабикян от гражданско придвижване „ Ние идваме!”

Присъстващите са призовани да носят остарели или счупени чадъри.

На флашмоба са добре пристигнали всички, които считат, че „ не би трябвало да има чадър на правосъдната система в лицето на прокуратурата над закононарушенията, които са осъществени “, както и всички недоволни от това, че към момента не са подхванати законодателни начинания за смяна на правосъдната система, разясни пред БНР Арман Бабикян от „ Ние идваме!”

„ Всички, които вместо смях, изпитват горест от обстоятелството, че Иван Гешев ще би трябвало да ревизира Цацаров. Всички, които преди две години бяха на площадите. “

Според Бабикян вместо да се подхващат законодателни промени, се харчат дни „ за диалози на тематика кой от кой вход ще влиза, къде да си носи документа и дали да слагаме кабинки, което е комично “.

„ Не имам вяра да има по-сериозен мониторинг. Бездруго към този момент е ясно, че парите ще ни бъдат отпускани от Брюксел против доказване на обстоятелството, че в България има работеща правосъдна система. Това, уви, не е реалност “, разяснява Арман Бабикян по отношение на оферти от основния прокурор засилен европейски мониторинг.

Бабикян е на мнение, че сме в трагикомична обстановка – „ да слушаме Иван Гешев, който търси мониторинг и да слушаме господин Цацаров, който твърди, че законодателството му е погрешно, само че внезапно схванал, че той бил причина за огромна част от нещастията в страната “.

Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР