Пред Посолството на Руската Федерация в България днес членове и

...
Пред Посолството на Руската Федерация в България днес членове и
Коментари Харесай

Пред посолството на РФ в България поднасят цветя в памет на загиналата при атентат Даря Дугина

Пред Посолството на Руската Федерация в България през днешния ден членове и симпатизанти на Сдружението на русофилите в България и на гражданско съдружие Приятели на Русия и православния свят, както и жители уважиха паметта на Даря Дугина – съветска журналистка, политолог, публичен деятел и щерка на доближения до съветския президент Владимир Путин мъдрец Александър Дугин, оповестяват от Сдружението на русофилите в България.

Даря Дугина беше убита при детонация на автомобил край Москва.

Федералната работа за сигурност на Руската Федерация (ФСБ) съобщи, че убийството на Даря Дугина е разкрито и то е било квалифицирано от украинските специфични служби, а извършителка е украинската гражданка Наталия Вовк, която след закононарушението се е укрила в Естония.

Руският президент Владимир Путин подиса декрет да се награди посмъртно с Ордена за смелост Даря Дугина.
Бащата на Даря – Александър Дугин, дефинира гибелта на щерка си като “терористичен акт от украинския нацистки режим ”.

“Тя беше прелестна православна госпожица, патриотка, боен сътрудник, специалист от централните канали, мъдрец. Изказванията и репортажите ѝ постоянно бяха дълбоки, обосновани и сдържани. Тя в никакъв случай не прикани към принуждение и война. Тя беше изгряваща звезда при започване на своя път. Враговете на Русия подло я убиха ”, напомнят от Сдружението позицията на Александър Дугин.



Участващите в акцията обявиха, че осъждат подлото ликвидиране на Даря Дугина и че са същински другари на Русия в България, които поддържат дейностите на Кремъл в битката му против националистическите групировки на територията на Украйна.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР