Пречистване със сол! Ще се изненадате, когато разберете на какво е

...
Пречистване със сол! Ще се изненадате, когато разберете
на какво е
Коментари Харесай

Пречистване със сол на душата! Ето на какво е способна!

Пречистване със сол! Ще се изненадате, когато разберете на какво е способна!

В доста нации по света солта символизира чистотата и честността. Не е изненадващо, че тя се появява и в лечението. Солта от дълго време се употребява в процедурите за пречистване на душата и тялото по света, а най-важното ѝ преимущество е мощният положителен заряд, който съдържа.

Солта е в състояние да притегли и всмуква негативната сила за няколко минути, затова ви предлагаме да не губите време и да се отпускате! Пречистването на енергията е толкоз належащо за всички нас.

Пречистване със сол

За почистващата терапия ще ви е нужен съд, в който можете да стоите с двата крайници и да се чувствате свободни, както и 1 пакет елементарна каменна сол. Следвайте простите инструкции за реализиране на естетика!

Изключително полезно е да пречисти силата и домa си със сол всеки, който изпитва компликации в живота и постоянно е в лошо настроение. Проверете дали работи!

Ритуал за филтриране със сол

1) Изолирайте се от шума, хората и другите разсейващи фактори. Това може да стане както вкъщи, така и навън.

2) Добавете солта към съда. Не съжалявайте и не страдайте!

3) Събуйте се, поставете краката си в солта и се отпуснете.

4) Започнете мислено да изпращате всички отрицателни мисли, усещания и безредици под краката си, като си представяте по какъв начин всичко неприятно отива към солта. Чувствайте се свободни да се движите! Колкото повече сила отдавате, толкоз по-добро ще бъде пречистването. Можете да стъпвате, да се въртите и даже да скачате, да мачкате солта с краката си, да си тананикате или да повтаряте: “Отървавам се от лошото въодушевление ” или “Довиждане, неприятен шанс! ”.

5) Когато почувствате, че негативната сила е изчезнала, почистете краката си и изчакайте малко, с цел да започнете последния стадий от лечението с нови сили.

6) Внимателно съберете останалата сол в торба и я изсипете в мивката, тоалетната паница или я заровете. Не забравяйте да й благодарите.

Тази процедура става все по-ефективна с всеки минал път, изключително в качеството си на очистване на прочувствения разряд. Сега можете да добавите солта освен към ястията си, но и към дневния си график.

Вижте още: Основни правила на живота: Негативната сила постоянно се връща

Споделете тази публикация с приятелите си и ги заредете позитивно!

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР