Пребитият от двама криминално проявени братя в столичния квартал Люлин“

...
Пребитият от двама криминално проявени братя в столичния квартал Люлин“
Коментари Харесай

Прокурор погна пребития от двама братя в Люлин

Пребитият от двама престъпно проявени братя в столичния квартал " Люлин “ е с повдигнато обвиняване. Това стана ясно от известие на Софийската районна прокуратура. Делото е за съзнателно причиняване на  пътнотранспортно произшествие, прецизираха от държавното обвиняване. Отделно по случая с мелето работи и Софийската градска прокуратура. 

Спречкването става малко след 20 часа в петък вечерта в региона на блок 204 в столичния квартал. 

Носа 

Пререканията потеглят сред 31-годишния Любомир Велков-Носа и двама братя – Александър и Михаил Бериша. Започва пердах с юмруци посред им, вадят се и ножове. Любомир получава разбъркване на лявата подбедрица. Двамата братя също получават пострадвания. След това Любомир съумява да избяга, само че малко по-късно се връща с джип и погва биячите си по булеварда. Успява да блъсне 32-годишния Александър, минава през крайници му, който след това бива ампутиран в " Пирогов “. В мелето се включват още локални поданици, а измежду очевидците е третият от братята Анджело.

Според него Любо Носа е дилър на опиати в " Люлин “, само че в тази ситуация стълкновението не е било поради преразпределение на наркопазара в квартала, а поради някогашната му другарка. Сега дамата имала връзка с прегазения Александър. Третият брат твърди, че Любо Носа доставя " Люлин “ с трева, кокаин и амфетамини. 

Роднини

" Излизам с брат ми от пицарията, Любо виждам по какъв начин протяга ръка на брат ми и го удря. Оттам аз потеглям, обаче брат ми самичък стартира да му прави суплекси, да го хвърля като парцалена кукла ", описа пред NOVA Анджело за багра. Майката на братята Десислава Бериша изясни, че синовете й и Любо са имали омраза още от деца. Тя разкри още, че семейството им идва от родствена връзка със фамилията на някогашния албански президент Сали Бериша. Бащата на мъжете е албанец, а тя е българка. Според държавното обвиняване Любомир е предизвикал телесна щета, само че ще остане без мярка за неотклонение на този стадий, до момента в който се откри здравословното му положение.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР