Пребитата преди дни от непознати мъже с качулки пред кантората

...
Пребитата преди дни от непознати мъже с качулки пред кантората
Коментари Харесай

Пребитата Механджийска врътнала сделка на Бареков за 6 млн.

Пребитата преди дни от непознати мъже с качулки пред адвокатската фирма си Валентина Механджийска е изповядала договорка за 6 милиона лв., с която евродепутатът Николай Бареков е станал притежател на първокласен парцел в столичния квартал "Драгалевци ", разбра "168 часа ".

Придобиването не се размина без скандал, защото притежател на сдружението покупател се оказаха две млади PR-ки - Тина Веселинова и Магдалина Христова. Въпреки нежната си възраст, двете дами съумяват да намерят начален капитал от 50 000 лв. и да учредят сдружението "Инвестиция БГ " АД.

 Въпросният парцел на Николай Бареков

Съмненията са, че цената на апетитния парцел е занижена фрапантно и той е продаден за към 500 000 евро, а действителната му стойност е към 3 милиона евро.

Въпреки че ръководителят на Нотариалната камара Димитър Танев отхвърля всевъзможни версии побоят над Механджийска да е обвързван с работата ѝ, от "168 часа " допълват, че в средите на нотариусите старателно разясняват, че тя може да се е забъркала с противозаконни търговски упоритости. Валентина Механджийска е нотариус от близо 20 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР