Празнуването на победата на новият - стар чешки президент Милош

...
Празнуването на победата на новият - стар чешки президент Милош
Коментари Харесай

Бесен екшън след победата на чешкия президент! Член на екипа му припадна от алкохол, а после настана страшно меле

Празнуването на успеха на новият - остарял чешки президент Милош Земан не се разминаха без кавги. Стигна се до там, че член от екипа му припадна от изпития алкохол, а публицист бе ударен с пестник, след което унищожиха и техниката му.

Екипът на Милош Земан празнуваше успеха в пражкия " Топ хотел ". В един миг мъж почнал да се поклаща сред останалите и да ги обикаля, говорейки несвързано.

Накрая се сринал напряко на спонтанната сцена, удряйки мощно главата си. На място незабавно била извикана Спешна помощ.

" Помогнахме на мъж, който е изпил огромно количество алкохол до степен загуба на съзнанието ", разкрива пред чешките медии говорителката на Спешна помощ Яна Пощова.

Докато лекарите оказвали първа помощ на пияния мъж, публицисти се събрали да снимат към тях. Други членове на екипа на Милош Земан се подразнили и ги нападнали. В всеобщото меле потърпевши даже и сервитьорки. Няколко камери паднали на земята, стигнало се и до замяна на юмруци.

" Вървете на ма*ната си ", повтаря няколко пъти един от шефовете на екипа на Милош Земан и продължава да псува грозно. Забелязал, че журналистка го снима с телефона си, протяга ръка да я удари, след което блъска gsm-а ѝ с пестник и той пада на земята.

В туитър полицията на Прага разгласи, че към този момент проверява случая.

Милош Земан победи през днешния ден на втори тур с 51, 38 % учения Иржи Драхош, който получи 48, 61.





Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР