Празниците са времето, в което с разрошени от съня коси

...
Празниците са времето, в което с разрошени от съня коси
Коментари Харесай

4 коледни книги за настроение по празниците

Празниците са времето, в което с разрошени от съня коси и с цялото успокоение на света да разпростирам нова. Докато рисуваме тази блестяща реалност в съзнанието си, е значимо да заложим на литература, с която да сме в благозвучие с празника. Предлагаме ви няколко коледни заглавия, с които да превлючите от работния работен режим към празнична действителност, посипана със златист разноцветен прашец.

Нови мистерии по Коледа

„ Нови мистерии по Коледа “ е вълнуваща сбирка от тринадесет описа от популярни престъпни създатели, които са класици в жанра - Агата Кристи, Томас Харди, Рекс Стаут, Елис Питърс, Айзък Азимов, Елъри Куин, О Хенри и други. Те са се загрижили животът ни по празниците да не е стандартно отегчителен. Най-добрите детективи се развихрят по време на празниците, с цел да подхлъзнат нарушителите и да ни потвърдят, че даже в тези тъмни облици има по нещо положително и ярко.



Коледа вечно

Ако си падате по сантименталните коледни истории с магии, то самоуверено можете да посегнете към „ Коледа вечно “. По празниците във въздуха се носят оптимистични прашинки и даже тези, които имат навика да свъсват вежди, не могат да го отрекат.

Сюжетът споделя за Райли Рейнолдс, която не има вяра в коледната магия. Като дете младата жена е изгубила татко си в навечерието на празника и от този момент това време на годината й подухва само неприятни мемоари. Животът обаче я провокира - Райли би трябвало да надмогне себе си и да напише първата си сантиментална коледна история. На основната героиня й следва да отиде на трите най-романтични коледни срещи в живота си, а това предвещава помиряване с Коледата.



Дневникът на Ноел

„ Дневникът на Ноел “ е книга за същинското значение на празниците, което имаме потребност да си напомним. Историята споделя за писателя Джейкъб Чърчър, който не се е прибирал в родния си град от съвсем двайсет години, само че получава тъжна вест и би трябвало да се завърне. Чърчър се рови в спомените и открива остарял дневник, който крие секрети от детството му.

До Коледа остават няколко дни, а Джейкъб взема решение, че ще откри създателя на дневника. Целта му е да открие отговорите, само че животът отсъжда, че ще се натъкне на любовта. Още един мотив да се замислим, че всякога води към дома, а празникът е вътрешно възприятие.



Коледна ария - първокласно издание

Коледа е време за класики! Особено когато става дума за историята на скъперника Скрудж. Чарлз Дикенс споделя, че по време на писането й е плакал и се е смял, а по-късно отново е плакал. Творбата е същинско въплъщение на Коледните празници и е с непреходна стойност. Затова никой няма да сбърка, в случай че я прочете най-малко един път. „ Коледна ария " сгрява сърцата ни и ни учи на състрадание и любов.



Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР