Празници на Виното и любовтаорганизира НЧПробуда – 1928 с подкрепата

...
Празници на Виното и любовтаорганизира НЧПробуда – 1928 с подкрепата
Коментари Харесай

Празници на Виното и любовта в село Малчика

Празници на " Виното и любовта " провежда НЧ ”Пробуда – 1928 ” с поддръжката на Кметство Малчика и Пенсионерски клуб Малчика.

В навечерието на 14 февруари, беше проведена литературна вечер, а тематиката върху която разискваха участниците на чаша вино беше " Границата сред обич и другарство ". Всички бяха доста дейни и се включиха със свои отзиви по въпроса: " може ли от обич да се премине към другарство и назад ".



Всички участници получиха дребен спомен от тази среща - сърце - магнитче, направено в читалището.

Срещата приключи с мисълта на Челси Хендлър, че„ Любовта, която идва от другарството, е в основата на щастливия живот “.

На 14 февруари бяха поканени всички искащи да се включат в дегустатцията на вино на площада. А това бях виновността на участниците в оповестения за поредна година от читалището и Кметството конкурс за " Най-добро домашно вино " /червено, бяло и розе/, годишна продукция 2022г.



Всички виновност бяха оценени първо от жури, а измежду това всеки, който беше пристигнал на празника на площада даде своя глас за най- харесвано вино от публиката.

Най- забавното беше, че и в трите категории оценката на журито и публиката съответства.

Имаше зарязване на лозови пръчки, хора, пити,баници и сладки/ от дамите от Пенсионерския клуб/ и оповестяване на резултатите от конкурсаи награждаване на спечелилите

Валя Йорданова - секретар на НЧ ”Пробуда – 1928 ” - с. Малчика
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР