Празник за малки и големи организират в Смолян по повод

...
Празник за малки и големи организират в Смолян по повод
Коментари Харесай

Детски празник за 1 юни организират в Смолян

Празник за дребни и огромни провеждат в Смолян във връзка 1 юни - Международния ден на детето. Празничната стратегия започва още в 10 часа, когато на Амфитеатъра на Новия център в Смолян, децата ще имат опция да видят въоръжението, техниката, свързочно, инженерно и алпийско имущество на 101-ви Алпийски полк в Смолян.

С помощта на инструктори дребни и огромни ще могат да се спуснат по алпийски тролей, позициониран на новия център. Смолянските малчугани ще имат опцията да оставят своя пъстър отпечатък върху картон и по този метод да оформим дружно красива цветна дъга. Освен това децата ще насочат своите послания във връзка празника.

Във фоайето на РДТ „ Николай Хайтов “ – Смолян от 17.00 часа, децата от ЦПЛР-ОДК ще открият публично празника, показвайки своя гений и умения. Малчуганите до 5 навършени години ще имат опция да се изявяват като мис и мистър Капчица.

Организатори на мероприятията са

Община Смолян, Превантивно информативен център по наркотични субстанции, Местната комисия за битка против противообществените прояви на малолетни и малолетни, 101 - ви Алпийски полк и ЦПЛР-ОДК–Смолян.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР