Празничното преяждане определено е причина организмът ни да задържи излишно

...
Празничното преяждане определено е причина организмът ни да задържи излишно
Коментари Харесай

Вталете се с лунна диета през януари, ето как

Празничното преяждане несъмнено е причина организмът ни да задържи ненужно водно тегло, отрови.

Лунната диета ни оказва помощ да се разделим с част от тях, само че и да сложим началото на едно по-здравословно хранене. Тъй като след щедро хранене стомахът ни чака повече храна, по-често, за някои хора разтоварващият режим на тази диета, може да се понесе по-трудно. В такива случаи с изключение на позволените питиета, могат да си разрешат да хапнат плодова или зеленчукова салата, без да прибавят овкусители, мед, подправки.

Щом завърши 24-часовият стадий от съответната фаза на Луната, последователно започваме да зареждаме организма с домашни бульони, кисело мляко, по-леки меса, риба. От фаза до фаза на лунната диета, елементарно можем да започваме да понижаваме честотата на потреблението на салами, тестени закуски, захарни произведения. Без трудност, а тялото ни незабавно ще ни покаже, че се усеща по-добре, тъй като не сме по този начин подути, имаме повече сила.

Ако желаете да започнете новата 2023 с детокс режим, може да си запишете етапите на Луната за лунната диета за месец януари.

7.01.2023 година – 01:55 часа – пълнолуние;
15.01.2023 година – 04:27 часа – последна четвърт;
21.01.2023 година – 22:30 часа – новолуние;
28.01.2023 година – 17:24 часа – първа четвърт.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР