Започна аварийно изкърпване на 7 км от трасето на републикански

...
Започна аварийно изкърпване на 7 км от трасето на републикански
Коментари Харесай

Започна аварийно изкърпване на 7 км от трасето на път III-162 на територията на Община Вършец

Започна спешно изкърпване на 7 км от трасето на републикански път III-162 на територията на Община Вършец . За повишение сигурността на придвижване ще се извърши ръчно изкърпване на най-компрометираните сектори в област Монтана . Работата започва на 9 май и ще продължи в идващите дни според от метеорологичните условия. Крайният период за довеждане докрай на спешните действия е 5 юни.

В момента спешно се изкърпват и най-компрометираните сектори по 6-километровия сектор от третокласния път в област Враца . Отсечката е препоръчана за включване в плана на капиталовата програмата на Агенция „ Пътна инфраструктура “ за интервала 2024-2026 година

През 2025 година е планувано възлагането на социална поръчка за правене на механически план за главен ремонт на пътя . Повече от 30 години на трасето не е правена рехабилитация.

През годините регионалните пътни ръководства в Монтана и Враца, които дават отговор за стопанисването на третокласния път III-162, регулярно са изпълнявали частични поправки на асфалтовата настилка, с цел да се обезпечи сигурността на придвижването.

Нов тир аварира на пътя сред Видин и Монтана. Блокирано ли е придвижването?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР