Празничният месец декември в който са фокусирани най-много поводи за

...
Празничният месец декември в който са фокусирани най-много поводи за
Коментари Харесай

Наско Ментата взривява нощна София

Празничният месец декември в който са фокусирани най-вече мотиви за празнуване започва и се усеща на всички места в динамична и забързана София.

Много от заведенията към този момент украсиха коледно и празнично своите витрини. В меката на нощните купони преди броени минути издадоха и своята екслузивна стратегия през целия месец декември. Актуалният реализатор на тоталния шлагер N 1 “Шушана” на връх празника на банкера и Никулден ще взриви клуб Биад. На концерта в Пловдив във връзка 16-ия рожден ден на „ Планета “ най-силните овации не бяха нито за Галена, нито за Преслава, нито за Фики, нито за някое от настоящите топ имена.

Най-голям възторг провокира шлагерът „ Шушана “, който сега се пее по кръчми и улици. Той беше изпълнен от Наско Ментата, който направи песента известна през последните седмици, и дуетния му партнъор Милко Калайджиев.Когато запяха парчето публиката в „ Колодрума “ напряко пощуря.Всички пееха в един глас, а овациите придадоха рекордни децибели на шума в залата.

В момента „ Шушана “ е сензация. Много реализатори се надпреварват да вършат свои версии, като такива към този момент имат Преслава и Милко Калайджиев. В общественото пространство се носи версия, че оригиналът е от 1975 година, само че няма публично версия за създател и пръв реализатор. Интересът е голям и поради ексцентричния текст: „ Падне ли вечерта, с покривало от синка, в здрач. Пеят щурците, грее луна, а Шушана е сама. Ой, шушо, Шушана, моя единствена, чуй мойта ария, чуй моя глас.

Само теб обичам аз. “ Студентският празник на 8 ми декември подхваща синът на Тони Стораро - Фики. Изпълнителят на “ Вдигам самолета” ще радостни до ранни зори академичната юноша. Важно е да се означи,че вход в Биад няма да да има. Оркестър “Кристали” ще гостуват на 13 декември в клуба с над 25 годишна история.В оркестъра вокалисти са били имена като Тони Дачева и Найден Милков.

Популярният и пресен Константин,койот напълно скоро излиза от къщата на тв формат излиза на сцената на Биад на 15 декември чака се купона с Коцето да вдигне всички на крайници. Галена излиза на сцената на паметния клуб на 23 декември,дни преди Коледа. Нейната колежка Преслава пък на 25 декември ще извърши своите най-силни шлагери и ще радва посетителите си с визия и глас.

Любимецът на тийн поколението и на всички останали Галин излиза на сцената на 29 декември. Сексимволът на Планета тв,който започва кариерата си в дуетно осъществяване с Гергана ще накара гостите на клуба да се забавляват на макс. Новогодишната нощ на 31 декември е поверена на Емануела и всички дружно с нея ще посрещнат с тостове старта на Новата 2018.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР