Празничната треска ни е въвлякла в търсенето на подаръци за

...
Празничната треска ни е въвлякла в търсенето на подаръци за
Коментари Харесай

10 страхотни идеи за подарък за Нова година

Празничната тресчица ни е въвлякла в търсенето на дарове за околните. Остават още празнични дни, както и мотиви, в които стартира ужасно чудене - с какво да ги зарадваме. Нещо практично, нещо, което към този момент нямат, нещо, което ще харесат?! Преди да изпаднете в суматоха, вижте тези хрумвания за дарове, готови то :
Прочетете още
10. Фотосесия

Какво по-хубаво от това да подарите усмивки, и то запечатани от професионален фотограф? А празникът е в действителност цялостен, когато на фотосите участват и околните ви хора, даже и домашният любим - и то всички до един с коледен стайлинг и тематична декорация.

9. Кошница със златно шампанско, бонбони и гравирани чаши

Изискан подарък, който сигурно ще зарадва както обичаните ви хора, по този начин и вашите сътрудници или бизнес сътрудници. А в случай че добавите и първокласни италиански салами, хайвер или гъши пастет, ще получите още по-горещи благодарности.

8. Луксозно спално долни дрехи от памучен сатен

Подарете същински комфорт и нежно чувство по време на сън! Подарък, който ще бъде оценен в действителност високо от ценителите на удобството и лукса. Кога, в случай че не по празниците е редно да се поглезим качествено?

7. Портфейл от естествена кожа

Стилен подарък за стилни дами и господа. Заложете на качеството и постоянно ще извършите положително усещане. Портфейл, който придава класа и изтънченост на притежателя му. А ще се употребява и много дълго време, преди да се смени с нов.

6. Стилни бижута за Нея или изтънчен часовник за Него

Никога няма да сбъркате с този подарък! Жените обожават бижута, а мъжете си признават слабостта към марковите часовници. Водете се основно от персоналния жанр на индивида, за който избирате модел, и ще харесате идеалния за него!

5. Марков парфюм

Класика при подаръците! Винаги настоящо и стилно предложение както за дами, по този начин и за мъже. Изборът е толкоз огромен, че няма по какъв начин да се затрудните. Сред най-предпочитаните марки обаче се подреждат Bvlgari, D&G, Gucci, Paco Rabanne, Dupont.

4. Луксозни SPA процедури за двама и трансфер с лимузина

Идеалният подарък, с който да зарадвате обичания човек! Никой не може да устои на 5-звездно SPA изживяване като същинска звезда. А насладата е още по-голяма, когато е споделена!

3. SPA и ски отмора

Кой не обича SPA почивките, изключително в случай че са му подарък? Безспорно ще зарадвате околните си с едно релаксиращо прекарване в планината точно за празниците - идеално време и за ски завършения. Изборът от дестинации е толкоз богат, че който и да изберете, няма да сбъркате.

2. Адреналин премеждие

Подарете същински страсти и адреналин за празниците! Тук спадат оферти като скачане с бънджи, полет с балон, разходка с бъги, конна езда, спортна пукотевица - всичко, което ще накара човек да се почувства същински жив. Целта на всеки от нас, нали?

1. Вълнуващо странствуване

Човекът е човек, когато е на път! Оказва се, че пътешествието е най-желаният подарък тази Коледа - и най-добре ще е, в случай че е околосветско! Но в случай че не можете да си го позволите тъкмо в този момент, заложете на най-популярните коледни дестинации като Виена, Будапеща, Прага, Букурещ и други прелестни европейски столици.

Весели празници!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР