Празничната програма на NOVA ще предложи забавление, уют и коледно

...
Празничната програма на NOVA ще предложи забавление, уют и коледно
Коментари Харесай

22 премиерни филма и споделени емоции в празничната програма на NOVA

Празничната стратегия на NOVA ще предложи развлечение, уют и коледно въодушевление за цялото семейство. Селекция от 22 премиерни заглавия чакат телевизионните фенове от 24-и декември 2021 година до 2-ри януари 2022 година По време на най-светлите празници те ще бъдат в компанията на впечатляващи концерти с плеяда музикални звезди, обичани излъчвания и кино шлагери . А от 20 декември истинските епизоди на занимателното предаване „ Семейни войни “ ще изправят в увлекателни борби нови очарователни фамилии.

Старт на коледната магия на 24-и декември ще даде специфичното издание на „ На кафе “ с доста забавление, песни онлайн, специфични посетители и кулинарни музи за празничната софра. След това дебютът си в ефира на NOVA ще създадат сантименталните ленти „ Завръщане в Кристмас Крийк “ в 12.30 ч. и

„ Гордост и предубеждения по Коледа “ в 14:10 ч., както и приключението „ Дора и градът на златото “ от 16:00 ч. Веднага след „ Черешката на тортата “, в 21:00 ч., премиерата на новия филм „ Цар Лъв “ ще води феновете в африканската савана.
 Цар Лъв NOVA
В коледния уикенд специфичните издания на предаването „ Събуди се “ ще стартират в 08:00 ч. и ще продължат до 10:15 ч. На 25-и декември премиерните сантиментални филми „ Коледа в планината “ от 10:15 ч. и „ Вкусът на Коледа “ от 13:20 ч., както и комедиите „ Коледната среща на баща “ от 15:00 ч. и „ Негово превъзходителство Мистър Дънди “ от 22:00 ч ще донесат коледен дух и позитивни страсти в домовете на феновете. Вълшебна Коледа следва и на 26-и декември с Деня на Дисни.
 Коледа в планината NOVA
Вълнуващото телевизионно преживяване ще превземе ефира с шест заглавия, три от които премиерни – четвъртата лента от паметната поредност „ Играта на играчките: Пътешествието “ в 12:30 ч., фентъзи приключението „ Дъмбо “ в 14:30 ч. и продължението на обичаната приказка на дребни и огромни „ Замръзналото кралство II ” тъкмо в 20:00 ч.

В дните сред Коледа и Нова година празничният дух ще бъде допълнен от още осем премиерни кино лентата, измежду които фамилната комедия за група пожарникари трансформирали се в детегледачки „ Не си играй с огъня “ на 27-и декември в 20:00 ч. и приказната лента „ Господарка на злото 2 “ с Анджелина Джоли на 28-и декември в 20:00 ч. Последното издание на „ На кафе “ за годината ще предложи доста смях с целия екип на предаването на 30-и декември.
 Господарка на злото NOVA
Три концерта ще се погрижат за празничното въодушевление в последния ден от 2021 година Всички участници в третия сезон на „ Маскираният артист “ ще изпълнят своите най-любими песни в специфичен концерт от 20:00 ч., а завършек на 2021 година ще постави грандиозният театър в „ Забраненото шоу на Рачков “ . Негови посетители ще бъдат: Васил Найденов, Богдана Карадочева, Мариус Куркински, Антон Радичев, Белослава, Графа, Софи Маринова, Устата, Преслава, Ивана и Стояна. В първите минути от новата година следва да бъде излъчен тайният концерт „ THE VOICE TV – 15 години ” с най-популярните модерни български реализатори. Веднага след него, в 2:40 ч., феновете ще видят концерта „ Една нощ с Адел ” с осъществявания от най-новия албум на световноизвестната певица.

На 1-ви януари сполучливият български филм „ Диви и щастливи “ ще с присъединяване на Яна Маринова и Луиза Григорова в основните функции бъде забелязан за първи път на ефирен екран в 20:00 ч., а на 2-ри януари „ Звездата на сърцето ми “ ще плени феновете от 14:15 ч.

Не пропускайте коледната и новогодишна стратегия на NOVA!
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР