Празничната еуфория е свързана с много положителни емоции, но и

...
Празничната еуфория е свързана с много положителни емоции, но и
Коментари Харесай

5 стъпки до красива и сияйна визия по празниците

Празничната еуфория е обвързвана с доста позитивни страсти, само че и със строго обмисляне на всички задания, които би трябвало да бъдат отметнати. Покрай цялото бързане би трябвало да намерим и малко време за себе си, с цел да влезем във форма и да си върнем красивата визия.

Ефективен масаж
Вероятно не разполагате с задоволително свободни часове, с цел да посетите масажно студио, само че бихте могли да извършите нещо за себе си и вкъщи. Подобрете кръвообращението на скалпа си, което ще се отрази ужасно и на положението на косата ви. Докато сте под душа и я измивате, масажирайте по-активно в центъра на главата си. Нека процедурата продължи най-малко 3 минути - едвам по-късно изплакнете.
Нова прическа за броени минути
Ако се изкушавате от концепцията да посрещнете Нова година с изцяло нова прическа, този път заложете на. Ще се преобразите за броени минути. Независимо дали желаете цветни удължители или да се видите за пръв път с бретон, желанието ви е напълно постижимо.
По-свеж загар с искра
Не е нужно да прекалявате с грима, с цел да наблегнете хубавите черти на лицето си. Може да добавите малко искра с потреблението на перли вместо общоприет руж. Преди тях поставете матираща пудра, с цел да прикриете несъвършенствата на изтощената кожа.
Плътни и ярки устни
Ако наблегнете устните си, сигурно никой няма да обърне внимание, че не сте стояли дълго пред огледалото. Използвайте четката си за зъби, с цел да върнете червенината им, като ги натъркате деликатно с нея. Сложете матово червило, което има отлична покривност. С класическото алено в никакъв случай няма да сбъркате, само че в случай че не сте му фенове, може да се ориентирате и към по-светлата гама. Отгоре завършете с внимателен емайл.
Финален щрих
Не пропускайте и най-важното най-после. Парфюмът е съвършеният заключителен щрих за вашия вечерен тоалет. Дори да не сте разполагали с цялостен почивен ден, с цел да се подготвите, ефирният „ облак “ от него ще ви съживи и ще ви озари с уместно въодушевление за занимания. Околните също ще го доловят, освен като аромат, само че и като лъчение в очите ви. Цитрусовите нотки са изключително подобаващи в тази ситуация, само че в случай че имате различен обичан мирис, грабнете го без съмнения.
Учените са потвърдили, че уханията влияят и на душeвността ни, като имат способността да ни връщат към приятни мемоари или да украсяват тези, които трупаме в този момент.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР