“Правосъдие за всеки за регистрирали разлики в онова, което е

...
“Правосъдие за всеки за регистрирали разлики в онова, което е
Коментари Харесай

Червената химикалка на ГЕРБ и ДПС стои зад конституционните промени, според “Правосъдие за всеки”

“Правосъдие за всеки ” за записали разлики в това, което е било направено от Инициативата, взаимно с “Продължаваме Промяната ” - “Демократична България ”, и окончателния вид, който е препоръчан след това. Според „ Правосъдие за всеки “ с измененията, които засягат основния прокурор, не се понижават пълномощията му. 

Обявиха се също и против измененията на мандатите на ръководителите на висшите съдилища и основния прокурор.

 

" Някой е минал крепко с аления химикал и е обезсмислил измененията за основния прокурор ”, безапелационен беше адв. Величков.

 

“Ние не знаем кой е създателят на тези текстове, само че в моментът, в който ни бе изпратен планът, водачите на политическите партии стопираха да си подвигат телефоните. Тези текстове са писани от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Ние държим да знаем кой е създателят на текстовете, появили се в плана, след представянето му от ПП-ДБ ”, сподели адв. Велислав Величков и прикани за образуване на публичен спор по отношение на препоръчаните промени.

 

“Ще се противопоставим на всички, които се опитат да подменят правосъдната промяна с реплика за опазване на статуквото ”, безапелационен беше той.

 

Величков добави, че нищо от общото съглашение с ПП-ДБ не е било изпълнено.

 

“В момента е нула и нито една наша концепция не се съдържа в плана за смяна на Конституцията ", безапелационен бе юристът.

 

Той се закани, че от " Правосъдие за всеки " ще провеждат и митинги, с цел да се опълчват на правосъдната промяна с реплика за опазване на статуквото.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР