Правоохранителните органи в Украйна провеждат контраразузнавателни мероприятеия в района на

...
Правоохранителните органи в Украйна провеждат контраразузнавателни мероприятеия в района на
Коментари Харесай

Контраразузнаването с хайка в правителствения квартал на Киев, полицаи и кучета търсят оръжие и експлозиви - Свят

Правоохранителните органи в Украйна организират контраразузнавателни мероприятеия в региона на Печерския регион на Киев. Проверки се правят в държавния бранш и прилежащите му територии, заяви Службата за безпасност на Украйна, представена от УНИАН. Силоваците търсят оръжие и взривни субстанции, пишат в съветските осведомителни канали.

СБУ проводить безпекові заходи в урядовому кварталі Києва та на прилеглих територіях

➡️
— СБ України (@ServiceSsu)
От украинското контраразузнаване оповестиха, че задачата на мероприятията е „ инспекция и увеличаване на контрадиверсионната отбрана на държавни обекти, а също повишение на сигурността на лицата, които се намират под държавна защита “.

„ Това е изключително значимо в изискванията на въоръжена експанзия на Руската федерация, която се пробва да дестабилизира обстановката в Украйна по всевъзможен метод “, се споделя в известието на СБУ.

Според публикуваните фотоси и съгласно очевидци спецслужбите на Украйна правят оглед на територията на региона и пространствата в търсене на неразрешени за приложимост предмети, ревизират се жителите, които се намират в територията на държавния бранш, ускоряват се т. н. режимни мероприятия в Печерския регион на столицата. На фотографии, оповестени от УНИАН се вижда по какъв начин униформени ревизират с огледала шаситата на товарни коли за съществуването на експлозиви, а кучета душат пред вратите на мази и избени пространства, евентуално също в търсене на взривни субстанции.

„ СБУ умолява жителите да се отнесат с схващане към възможни неудобства и да реагират уместно на законните дейности и претенции от страна на правоохранителните органи, да носят със себе си документи, удостоверяващи тяхната идентичност, да съблюдават наложения комендантски час “, приканват още от СБУ.

От 22 ноември м. година насам СБУ организира и контраразузнавателни мероприятия на териториите на манастирите и епархиите на Православната черква на Украйна.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР