Право на опозицията е да иска вот на недоверие към

...
Право на опозицията е да иска вот на недоверие към
Коментари Харесай

Волен Сидеров: БСП нямат конкретни аргументи за вот на недоверие

Право на опозицията е да желае избор на съмнение към ръководещите, даже е длъжна да го прави. Българска социалистическа партия се забавиха още веднъж, само че там има вътрешни течения, които забавят тяхното узряване като съпротива. От брифинга им не видях съответни причини за избор на съмнение по тематика „ Сигурност ”. Само общи приказки, лирика в прозаичност, може би до края на седмицата ще ги чуем, съобщи водачът на АТАКА Волен Сидеров по време на брифинг в Народно събрание на ГЕРБ и Патриотите.

Той увери, че ръководещата коалиция ще изслуша деликатно и благожелателно причините на Българска социалистическа партия. „ Не би трябвало да се разреши да се прави евтина популистка политика в миг, в който би трябвало да мислим по какъв начин да вършим още крачки напред. Сигурността е тематика, по която аз персонално мога да бъда по-критичен и от Българска социалистическа партия. Но в това време опитът, който имам, ме научи, че нещата стават последователно, не с лирика в прозаичност, а действителни стъпки в изпълнителната власт”, разяснява Сидеров.

„ По отношение на сигурността мога да приказвам за годината, в която ние сме част от ръководството. Бяха направени доста съществени стъпки за обезпечаване на България, на популацията, само че още доста неща би трябвало да се създадат. Предложенията и самодейностите на Обединени патриоти би трябвало по-бързо да намират реализация - и за неизбежната самозащита, и за доброволните отряди при битовата престъпност. Въобще ние предлагаме едно подсилване на цялата система, която се грижи за сигурността на хората. И още веднъж се обръщам към Българска социалистическа партия, че в тематиката „ Сигурност” не влиза техническа нередовност на машина. Това няма по какъв начин да се планува, нито да се напише някъде, нито да се постави като политика. Такива произшествия и произшествия стават. Поднасяме съболезнования на околните на починалите офицери”, сподели още Сидеров.

Той предложи на военния министър Каракачанов и държавното управление да прегледат по-широкоспектърни благоприятни условия за превъоръжаване и модернизиране на армията. „ Такива съществуват. Не единствено страните от Европейски Съюз, освен Съединени американски щати създават качествена техника. България да купи преференциално колкото може по-качествена техника”, изиска водачът на АТАКА.

Относно рецензиите на президента към държавното управление, Сидеров съобщи, че Радев е новак политик и постоянно е отправял към него пожелателни думи. „ Канил съм го даже да споделя с него моя дълготраен опит по какъв начин да се държи като общественик. Когато един президент подлага на критика или нападна личното си държавно управление, е неприятен знак във всички направления. В случая имаме потребление на един драматичен случай за правене на евтина политика. Все още имам покана към Радев да заповяда в моето неделно учебно заведение и да му кажа какво би трябвало да прави, с цел да бъде добър държавник”, приключи Сидеров.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР