Право на Иво Сиромахов е да се прави на забавен

...
Право на Иво Сиромахов е да се прави на забавен
Коментари Харесай

Тошко Йорданов за Сиромахов: Негово право е да се прави на зевзек и на забавен, няма да закриваме парламента

" Право на Иво Сиромахов е да се прави на занимателен и на зевзек. Той не е наясно какво се прави и какво става. Не сме не запомнили тематиката за мажоритарните избори. Ние чакахме преброяването. Референдумът ни през 2016 година беше кастриран. Законът за мажоритарни избори би трябвало да бъде изкусен, а не да вършим нелепости. В останалите партии обаче няма предпочитание. Преференцията е извънредно комфортна, с цел да се продават депутатски места. Убеден съм, че това е безспорен търг. Страховете на нашите политически другари не ме интересуват. За да има референдум и той да може да се случи, би трябвало въпросът да е заложен по този начин, че той да е от компетенцията на нормално Народно заседание. Със сигурност ще бъде дефиниран по този начин, че да докара до Велико Народно заседание ". 

Това сподели пред Нова ТВ някогашният народен представител от Има Такъв Народ Тошко Йорданов във връзка пост на сътрудника си Иво Сиромахов и концепцията на Слави Трифонов за референдум за президентска република. Сценаристът и чест водещ в малкия екран на шоумена написа: " Има Такъв Народ ще се борят за президентска република по този начин, както се бориха за мажоритарен избор ". Не е ясно обаче дали не става въпрос за сюжет. През последните месеци Сиромахов води шоуто на Слави и се майтапи с депутатите на Има Такъв Народ. 

Йорданов добави, че партията му нямало да закрива Народното събрание, където още веднъж щели да се коват законите. По думите му, в случай че е имало президентска страна, Бойко Борисов е нямало да ръководи 9 години. 
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР