Правителството трябва да се чувства в постоянен режим на вот

...
Правителството трябва да се чувства в постоянен режим на вот
Коментари Харесай

Крум Зарков: Правителството трябва да се чувства в постоянен режим на вот на недоверие

Правителството би трябвало да се усеща в непрекъснат режим на избор на съмнение. Това ще е нашето държание в Народното събрание. Ще се записваме в Народното събрание единствено, когто се гледат закони, които дават отговор на нашите претенции, тези на протестиращите и са значими за българския народ. Няма да крепим кворума, когато се одобряват закони, с които се подвигат налозите.

Това сподели в предаването "Панорама " по Българска национална телевизия депутатът от Българска социалистическа партия Крум Зарков. "Управляващата коалиция е изпаднала в циничен кръг. Това държавно управление би трябвало да си тръгне неотложно. Ние работим и ще работим за това. Вече три пъти слагаме въпроса да се понижат депутатските заплати и постоянно ни се смеят ехидно. Хората стачкуват и голяма част получават под 1000 лв. запалти. Не може ние да бъдем измежду най-добре заплатените освен това състояние. Протестиращите желаят промяна на ситемата. Те отвориха спор за честността и почтенноста в политиката. Те усещат доста добре, че тези, които има приказват от тв приемника и им изясняват какъв брой добре живеят, ги лъжат ", съобщи още той.

"Управляващите не схващат проблемите. На власт е държавно управление, което не може да разпознава проблемите на хората и не може да ги реши. Това е казусът на ГЕРБ и Оперативна програма, а не Българска социалистическа партия. Хората обедняват всекидневно и ръководещите не предриемат никакви ограничения ", разкри Крум Зарков.

"Проблемът със следното на Корнелия Нинова е доста сериозен. Днес тя оповести детайлности за това и нещата в действителност са доста съществени ", приключи депутаът от Българска социалистическа партия.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР